Artikeln publicerades 17 april 2024

Hej och välkommen till nya eufonder.se!

Webbplatsen som guidar dig till EU-finansiering har återfötts och fått nytt utseende, innehåll och struktur. Välj ett område som intresserar, så hittar du rätt fond för dig. Eller fördjupa dig i kunskap så att du kan hjälpa andra.

Två män och två kvinnor i olika åldrar arbetar tillsammans vid ett konferensbord.

Hitta EU-finansiering

Oavsett om du är nybörjare eller redan känner till våra fonder, kommer vår nya sida att hjälpa dig att navigera bland olika möjligheter till stöd. Börja från vår startsida eller använd ingången Hitta EU-finansiering för att välja bland de områden som EU stödjer.

När du utforskar ett specifikt område kommer du inte bara att se de fonder vi ansvarar för, utan också möjligheter till EU-finansiering hos andra myndigheter och organisationer.

För dig som hjälper andra

För dig som informerar om EU-fonderna och hjälper andra att söka finansiering, har vi skapat en särskild ingång, Så kan du guida andra.

Här får du tillgång till kommande evenemang, fördjupad information och utbildningsmaterial som du kan använda när du informerar om EU-fonderna. Du får också en sammanfattande överblick över alla våra fonder.

Vårt mål

Med vår nya webbplats hoppas vi att fler ska bli medvetna om att EU bidrar med pengar till projekt och verksamheter i Sverige. Vi strävar efter att nå ut till nya intressenter och uppmuntra fler att ansöka om stöd. Eufonder.se ska guida, inspirera och ge dig kunskap om EU-finansiering och om hur EU-fonderna gör nytta i Sverige.

Vi vill att du som besökare ska:

  • Uppleva att informationen är tydlig och enkel att förstå
  • Känna dig motiverad att söka finansiering
  • Veta om du har rätt att söka finansiering
  • Enkelt hitta rätt fond och myndighet som kan ge stöd till ditt projekt eller din verksamhet.

Hör gärna av dig!

Välkommen att utforska vår nya webbplats. Vi hoppas att du får glädje av den! Om du har några förslag på hur vi kan göra den ännu bättre, kontakta oss via mejl till info@eufonder.se