Workshop om att söka stöd för projektinitiering i Östersjöregionen (Malmö)

Det här är en workshop för dig som avser söka finansiering från Svenska institutet i utlysningen för Projektinitiering i Östersjöregionen. Utlysningen är öppen fram till den 5 februari 2019.

När: 14 januari, 2019

Var: Radisson Blu Hotel, Malmö

Information och anmälan: https://projektinitiering-workshop.confetti.events/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Workshoppen riktar sig till dig som är huvudsökande svensk aktör och kommer att fokusera på hur ni identifierar vilken förändring och utveckling ni vill åstadkomma i och med ert projekt, vilka som bör ingå i ett partnerskap och hur ni genom projektet stärker er ordinarie verksamhet. Den kommer med andra ord att ge de verktyg som behövs för att formulera en bra ansökan.

Utlysningen är öppen fram till den 5 februari 2019.

Svenska institutet arbetar för att stärka Sveriges relationer och utveckla samarbeten med länderna runt Östersjön och i vårt närområde. Du som representerar en svensk organisation kan söka stöd från Svenska institutet för att samarbeta med organisationer i länderna runt Östersjön samt Ryssland och länderna i EU:s Östliga partnerskap. Läs mer på www.si.se/projektinitieringlänk till annan webbplats.