Projektträff med fokus på resultatkommunikation- Hässleholm

Inbjudan riktar sig till dig som arbetar i ett projekt med stöd från ERUF, Interreg eller Horisont 2020 i södra Sverige. Syftet med träffen är att lyfta smarta kommunikationsmetoder samt lära och inspireras av varandra.

När: 5 november 2019 kl 9.30 - 15.00

Var: Norra Station, Norra Stationsgatan 6A, Hässleholm

Målgrupp: Projekt i södra Sverige som fått stöd från regional utvecklingsfonden, Interreg eller Horisont 2020.  

Arbetar du i ett projekt och har spännande erfarenheter att dela med dig av? Är du intresserad av hur andra projekt har tagit sig an utmaningar? I så fall är du välkommen till denna projektträff som främst riktar sig till verksamma inom Interreg, ERUF och Horizon 2020.

Syftet med dagen är att lära av varandra, få ny kunskap och inspiration. Det kommer att bjudas på tillfällen till diskussion och nätverkande.

Program

9.30 Fika med mingel

10.00 Förmiddagspass

Välkommen och introduktion till dagen: Johanna Rönn, Ulrika Melander, Agata Uhlhorn, Johan Lundbäck, kontaktnoder Södra Östersjöprogrammet

Hur får man projektresultat att fortleva efter avslut?
Workshop kring långsiktigheten i resultatkommunikation. Madelen Nilsson, Tillväxtverket

12.00 Lunch

13.00-15.00 Eftermiddagspass

- Reflektioner från förmiddagen

- Workshop: Att utmana sitt tänkande kring resultatkommunikation – Vad är ett resultat egentligen och när presenterar man ett resultat? Kamil Zajaczkowski, IMCG

- Avrundning och avslut

Träffen arrangeras av Region Blekinge, Region Skåne, Region Kronoberg och Region Kalmar län och finansieras av Interreg Södra Östersjöprogrammet.

Två dagar för europeiskt samarbete

Få av dagens samhällsutmaningar är unika för Sverige. Aktörer över hela Europa ställer likartade frågor och formulerar svar som påminner om varandra. Det finns all anledning att söka mer samarbete, att lära sig av varandras misslyckanden och framgångar, att tillsammans arbeta fram lösningar, tänka ut förslag på förbättringar och stärka förmågan att sprida resultatet av sitt arbete.

”Två dagar för europeiskt samarbete” ska visa några möjligheter som öppnar sig med samarbete på europeisk nivå. Arrangemanget pågår i två dagar och består av tre fristående evenemang.

Datum och tid: Måndag 4 november kl 9.00–17.45 samt tisdag 5 november kl 9.30–15.00

Plats: Norra Station, Norra stationsgatan 6A, Hässleholm

Anmälan: KLICKA HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att anmäla dig. Du anmäler dig separat till vart och ett av de tre arrangemangen.