Changemakers corner- Hässleholm 

Bli inspirerad av initiativ som verkligen gör skillnad för dig, din kommun och världen vi lever i. 

Kvällens gäster kommer att prata om hur ny välfärdsteknik för individer med en demenssjukdom öppnar upp för möjligheter att låta patienten själv övervaka och styra vården i sitt sjukdomsförlopp.

Vi kommer också att höra om hur våra skolor kan jobba med internationella projekt som förändrar attityder och öppnar för en helt ny värld fylld med möjligheter för eleverna.

Kvällen avslutas med mingel där deltagarna får möjlighet att träffa våra Change Makers.

Helt enkelt en kväll du inte får missa!

För vem: För alla som vill se och inspireras av nyfikna, modiga och handlingskraftiga individer och organisationer.

Två dagar för europeiskt samarbete

Få av dagens samhällsutmaningar är unika för Sverige. Aktörer över hela Europa ställer likartade frågor och formulerar svar som påminner om varandra. Det finns all anledning att söka mer samarbete, att lära sig av varandras misslyckanden och framgångar, att tillsammans arbeta fram lösningar, tänka ut förslag på förbättringar och stärka förmågan att sprida resultatet av sitt arbete.

”Två dagar för europeiskt samarbete” ska visa några möjligheter som öppnar sig med samarbete på europeisk nivå. Arrangemanget pågår i två dagar och består av tre fristående evenemang.

Datum och tid: Måndag 4 november kl 9.00–17.45 samt tisdag 5 november kl 9.30–15.00

Plats: Norra Station, Norra stationsgatan 6A, Hässleholm

Anmälan: KLICKA HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att anmäla dig. Du anmäler dig separat till vart och ett av de tre arrangemangen.