Interreg Europe Peer Review – Call for Interest

Är din organisation ansvarig för lokal eller regional utveckling, särskilt ni med fokus på genomförandet av strukturfonder? Vill du samarbeta med andra europeiska regioner för att få råd om hur du bäst kan genomföra din policy eller ditt program?

Interreg Europe Policy Learning Platform har just lanserat en ny tjänst för alla offentliga organisationer i Europa. Om du vill samarbeta med andra europeiska regioner och få råd om hur du bäst kan genomföra policy eller program, är tjänsten för dig.

Kolla in villkoren för den aktuella Peer Review- utlysningen och ansök om tjänsten före den 31 oktober 2018. Tjänsten tillhandahålls på engelska.

Mer information om tjänsten och hur du ansöker finns på Interreg Europes webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

interreg europe

Vad är Interreg Europe?

Interreg Europe är ett interregionalt samarbetsprogram som omfattar alla EU-länder, Norge och Schweiz. Programmet ger stöd till erfarenhetsutbyte mellan framför allt offentliga aktörer för att förbättra satsningar till att främja den regionala utvecklingen i Europa. I programmet ingår också att överföra god praxis till projektpartners och andra som arbetar med regional utveckling.