EU-tävling för företagsfrämjande

EU-kommissionen söker projekt inom företagsfrämjande som kan inspirera andra inom EU. Fram till den 5 april kan du nominera till den svenska uttagningen. Två projekt från varje EU-land går vidare till finalen som i år äger rum 25-27 november i Helsingfors.

Den Europeiska utmärkelsen för främjande av företagande identifierar och erkänner de framgångsrikaste främjarna av företagande och entreprenörskap i Europa, som visar upp och delar med sig av exempel på goda lösningar och strategier, ökar medvetenheten om mervärdet av entreprenörskap samt uppmuntrar och inspirerar potentiella entreprenörer.

Vad kan ni vinna?

Uppmärksamhet på nationell och internationell nivå samt möjlighet till nätverkande med andra i hela EU som arbetar med liknande frågor. Två initiativ från varje land får resa och hotell betalda av EU-kommissionen för att delta vid prisceremonin i Finland 25-27 november.

Vem kan tävla?

Tillväxtverkets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du få information om vem som kan tävla och hur du gör för att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 5 april 2019.

eu