Interreg Baltic Sea Region lanserar en matchmaking plattform

Inför starten av det nya Interreg Baltic Sea Region (Östersjöprogrammet) lanserar programmet en plattform för att underlätta för dig att hitta projektpartners och utveckla din projektidé.

nätverk

Hitta partners

Interreg Baltic Sea Regions matchmakingplattform är en perfekt plats att hitta partners för att stödja din projektidé. Gå med i nätverket och kontakta andra.

Utveckla din projektidé

Har du redan en projektidé? Presentera det för de intresserade parterna och diskutera alla aspekter av din projektidé. Låt kreativiteten flöda, utveckla nya idéer och skapa värdefulla resultat för regionen.

finansiering

Är din projektidé nästan klar? Hitta viktig information, arbeta tillsammans med ditt nätverk i en privat miljö och gör dig redo att ansöka om finansiering.

Koppla ihop Östersjöregionen

Nätverkande är avgörande. Särskilt i dessa tider när mycket sker digitalt, är onlineplattformar en integrerad del av vårt arbetsliv.

Inspirera andra

Använd denna plattform för att bygga nya partnerskap men också för att få kontakt med människor från andra projekt. Håll kontakten för att inspirera varandra och bygga en stark gemenskap kring hur vi med smarta idéer formar framtidens region.

Håll dig informerad

Få den senaste informationen direkt: håll dig uppdaterad, få användbara tips och bli inspirerad av andra.

Interreg Baltic Sea Region matchmaking platform hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

interreg baltic sea region