Förbered din ansökan - information om 40 nya erbjudanden finns nu hos Tillväxtverket

Driver du projekt inom företagande, näringsliv eller industri? Nu finns information om 40 nya erbjudanden om finansiering på Tillväxtverkets webbplats.

Den 29 september publicerade Tillväxtverket information om 40 nya erbjudanden om finansiering som öppnar för ansökningar i november. Erbjudandena riktar sig till projekt som ska leda till investeringar i hållbar utveckling och sysselsättning i hela Sverige.

Informationen hjälper dig som planerar att söka att förbereda din ansökan och uppmuntrar till att kontakta program och regioner. Vissa programområden anordnar också förberedande informationssmöten.

Registrera din ansökan inom Regionalfonden den 17 november till 14 december och inom Fonden för en rättvis omställning 3 november - 24 november .

Vilka kan söka?

Exempel på organisationer som ofta söker stöd i Regionalfonden är regioner, kommuner, högskolor och universitet, branschorganisationer, forskningsinstitut och myndigheter. Fonden för en rättvis omställning fokuserar sina insatser på stålindustrin i Norrbotten, mineralindustrin på Gotland och metallindustrin i Västerbotten.

Mer information om kommande erbjudanden finns på Tillväxtverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.