Dags att anmäla dig till årets nationella Leaderträff!

Nu är anmälan öppen till den nationella Leaderträffen i Lycksele. På träffen den 3-4 oktober medverkar bland andra forskaren och författaren Alexander Löfgren och Dan Ericsson, som är statssekreterare hos landsbygdsministern.

Temat för årets träff är "Smartare tillsammans". Programmet innehåller bland annat en inspirationsföreläsning med Alexander Löfgren om hur vi samarbetar smartare i komplexa uppdrag.

Dessutom avslutas träffen med ett samtal på temat "Leader och landsbygdspolitiken - så blir vi smartare tillsammans". I samtalet medverkar statssekreterare Dan Ericsson, Ellen Lundkvist, verksamhetsledare på Leader Gute, Felicia Edholm, projektcoach på Leader Höga kusten och Klas Fritzon, kommunikationsstrateg på Hela Sverige ska leva.

– Förutom allt spännande som händer på den stora scenen innehållet programmet bland annat parallella seminarier och ett inslag som vi kallar "promenad och prat", säger Ulrika Holmgren, samordnare på Landsbygdsnätverkets kansli, som ansvarar för planeringen av träffen.

All information, program och anmälan till träffen hittar du här:

Leaderträffen 2023 Länk till annan webbplats.