Digital Mitt Europa 2020

28 september - 4 oktober

I år är Mitt Europakampanjen digital. Anmäl ditt projekt senast 16 september

Kampanjbild Vi är med i Mitt Europa

Så här gör du

  1. Vilka dagar? Bestäm vilken eller vilka dagar som passar er bäst under Mitt Europa-veckan 28 september - 4 oktober.
  2. Anmälan: Anmäl ert projekt här senast den 16 september
  3. Digitalt evenemang: Fyll i information om evenemanget och kom ihåg att skicka med länken! Länken ska ligga under rubriken ”Kort beskrivning av er aktivitet”. Om infomationen inte får plats, lägg den i en annan ruta.
  4. Dela filmer eller artiklar: Infomera kort om filmen eller artikeln och klistra in länken till filmen. Då kan besökare ta del av era resultat och samtidigt se på kartan var i landet ni håller till.
  5. Både evenemang och film eller artikel: Lägga till länken till filmen eller artikeln i ”Kort beskrivning av er aktivitet”-rutan eller där det får plats. Ni har också alltid möjlighet att lägga till er hemsidas adress i anmälan.
  6. Vi sätter er på kartan: När ni har anmält er kommer ert projek dyka upp på kartan. Det sker inte automatiskt, så ha lite tålamod, vi behöver lite tid på oss.
  7. Gemensamt marknadsföringsmaterial: Använd gärna vårt nedladdningsbara material för att marknadsföra aktiviteten i sociala kanaler och när det behövs även analogt. Kan vänner, grannar, affärsbekanta, samarbetspartners och andra dra nytta av att veta mer om ert projekt? Inspireras av några av förra årets aktiviteter i Sverige

 

Vi som arrangerar kampanjen, i samarbete med Europeiska kommissionen, är Tillväxtverket, Jordbruksverket, Landsbygdsnätverket, Svenska ESF-rådet, Leader Sverige och Interregprogrammen.

Logotyp för kampanjen Mitt Europa