Blekinge

Matchmaking på Innovationsriksdagen, guidad tur i Brunnsskogen och tredje upplagan av Europaforum. Besök gärna något av Blekinges olika evenamang.

Vandring i Brunnsskogen

Vi går en guidad tur i de skogliga delarna kulturreservatet Ronneby Brunnspark. Området har använts för rekreation i flera hundra år och har mycket höga natur- och kulturvärden. Vi njuter av vårens grönska och fåglar, känner den japanska trädgårdens lugn och får ta del EU-projektet Attractive Hardwoods tankar om hur skogen kan utvecklas för att göras mer attraktiv. Start vid naturum. Vi kommer att gå 3-4 km på stigar av varierad svårighetsgrad.

Projektet vill öka populariteten och antalet besökare till ädellövskogar som destinationer för gränsöverskridande ekoturism.

När: 12 maj 2019, klockan 15.00 - 17.00

Var: Gymnastikpromenaden 2, Ronneby

Kontaktperson: Robert Ekholm

Matchmaking på Innovationsriksdagen

Matchmaking mellan projekt DUNC och startups genom Ignite Sweden i samband med Innovationsriksdagen. Syftet är att skapa ett underhållande sätt att informera om världsarvet genom 3D/AR/VR. Målgrupp för att besöka aktiviteten är besökare på Innovationsriksdagen.

När: 8 maj - 9 maj 2019

Var: Brinova Arena, Karlskrona

Kontaktperson: Anna Gyldén Stray

Europaforum 2019

Välkommen till tredje upplagan av Europaforum. Forumet arrangeras inom ramen för Småland, Blekinge och Hallands gemensamma Brysselarbete. Syftet är att vara en arena att lyfta Europafrågorna i våra regioner. Forumet riktar sig till dig som är politiker eller tjänsteman i Blekinge, Halland, Kronoberg, Jönköpings- och Kalmar län.

När: 16 maj 2019, klockan 09.00 - 16.00

Var: Borgmästaregatan 17, Karlskrona

Kontaktperson: Johanna Rönn