Artikeln publicerades 17 april 2024

Delta i kampanjen Europa i min region 2-9 maj 2024

Jobbar du med EU-program eller ett EU-finansierat projekt? Delta gärna i kampanjen "Europa i min region" 2-9 maj 2024. Sista anmälningsdag är måndag 22 april.

Genom att delta i kampanjen "Europa i min region" får du tillfälle att visa upp hur just ert projekt till samhällsnytta med era insatser. Aktiviteten kan handla om redan avslutade projekt eller pågående och vara ett digitalt eller fysiskt evenemang.

Varför delta?

Det här är ett unikt tillfälle att uppmärksamma er. Vi och de andra deltagande myndigheterna sprider information om evenemangen i våra egna kanaler. Information finns också på webbplatsen eufonder.se och på Facebooksidan Europa i min region.

Den lite tråkigare motiveringen är att det är ett bra tillfälle att uppfylla den kommunikationsplikt som alla EU-projekt har, och få lite draghjälp på köpet.

Gör något enkelt

Att delta i kampanjen behöver inte vara komplicerat. Projekten kan gärna dela med något enkelt. Här är några förslag på möjliga aktiviteter:

  • Bjud in till studiebesök.
  • Ordna en föreläsning.
  • Ordna en guidad tur.
  • Gör en utställning.
  • Spela in en kort film och pitcha ditt projekt.

Sjunde gången Sverige deltar

Sverige deltar för sjunde gången i denna EU-gemensamma kampanj. Under en vecka visar vi tillsammans hur EU:s investeringar gör nytta lokalt.

Förra året arrangerades över 60 evenemang, i år vill vi ha ännu fler .